Bedrijf

DPL Licht en Geluid - Bedrijf
DPL licht en geluid beursstand wildkamp evenementenhal hardenberg

Bedrijf DPL Licht, Geluid & Multimedia

DPL licht en geluid is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verhuur en verkoop van professionele licht en geluidsinstallaties.

Of het nu een disco, een band, of een spraakversterking voor bijvoorbeeld een toespraak betreft, aan al uw wensen kunnen wij voldoen. Wij hebben een breed assortiment en voorzien u van vakkundig en professioneel advies. Service en kwaliteit staat bij DPL licht en geluid hoog in het vaandel en het belangrijkste voor ons is dat u als klant tevreden bent. Wij garanderen dat u krijgt waar u naar vraagt en waarvoor u betaalt.

Verkoop
Naast de verhuur van professionele licht en geluidsapparatuur bent u bij DPL licht en geluid ook aan het juiste adres voor de aanschaf van professionele licht, geluids- en multimedia-apparatuur, waaronder ook plasmaschermen.

Muziekcomputers
Ook voor muziekcomputers bent u bij DPL aan het juiste adres, DPL licht, geluid & multimedia is dealer van professionele muziekcomputers van PB-sound, waaronder BPM-studio, virtual DJ en Jukebox vallen.
Of het nu gaat om een muzieksysteem voor een DJ of achtergrondmuziek elk systeem is leverbaar, ook met videoclips en karaoke.
Nu een All-in One PC voor € 69,- in de maand!

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Kwaliteit Vakkundig en professioneel

Wij garanderen dat u krijgt waar u naar vraagt en waarvoor u betaalt.

OnzeOpdrachtgevers & Partners